Μόσχου Νότης - Αποφράξεις Θάσος - Αποχετεύσεις Θάσος - Απόφραξη Κουζίνας Θάσος

Μόσχου Νότης - Αποφράξεις Θάσος - Αποχετεύσεις Θάσος - Απόφραξη Κουζίνας Θάσος

5256 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Εργατικές Κατοικίες 128
Περιοχή: Καβάλα
Τηλέφωνο: 6970744960
Κινητό: -
Τ.Κ.: 64200
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.apofraxeis-kavala.gr
Οι Αποφράξεις Instala σας παρέχουν ριζική λύση, υπεύθυνη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας για κάθε πρόβλημα σε αποφράξεις, άντλησης υδάτων ή συντήρησης που αντιμετωπίζει το κτίριό σας και αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς κτιρίων. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον Νομό της Καβάλας και στη Θάσο, με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων, με στόχο την λύση του προβλήματος σας και όχι την προσωρινή! Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους και καθαρισμ...
5256 Επισκέπτες:

Εργατικές Κατοικίες 128, Καβάλα

5256 Επισκέπτες:

Οι Αποφράξεις Instala σας παρέχουν ριζική λύση, υπεύθυνη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας για κάθε πρόβλημα σε αποφράξεις, άντλησης υδάτων ή συντήρησης που αντιμετωπίζει το κτίριό σας και αναλαμβάνουμε γενικούς καθαρισμούς κτιρίων.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον Νομό της Καβάλας και στη Θάσο, με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιείται στον τομέα των αποφράξεων, με στόχο την λύση του προβλήματος σας και όχι την προσωρινή!

Αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους και καθαρισμούς σε σωληνώσεις από ρίζες, λίπη, τσιμέντα κ.ά. με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα βαρέως τύπου, όπως πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης ή ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφαλές, αναλόγως τη σωλήνωση και την αιτία της φραγής.

Στην εταιρεία Αποφράξεις Instala εξυπηρετούμε κατοικίες, ξενοδοχεία, εργοστασιακές μονάδες, στρατόπεδα, δήμους, κοινότητες και πλοία.

Υπηρεσίες

Μόσχου Νότης - Αποφράξεις Καβάλα - Αποχετεύσεις Καβάλα - Απόφραξη Κουζίνας Καβάλα Αποφράξεις
Μόσχου Νότης - Αποφράξεις Καβάλα - Αποχετεύσεις Καβάλα - Απόφραξη Κουζίνας Καβάλα Αποχετεύσεις
Μόσχου Νότης - Αποφράξεις Καβάλα - Αποχετεύσεις Καβάλα - Απόφραξη Κουζίνας Καβάλα Γενικοί Καθαρισμοί
5256 Επισκέπτες:

Εργατικές Κατοικίες 128
Καβάλα

Τηλέφωνο: 6970744960

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: